Στοιχεία Πληρωμής

Η Masters In Time δέχεται American Express, MasterCard και Visa. Λοιπές διαθέσιμες μέθοδοι πληρωμής διαφέρουν ανά χώρα.

Πιστωτική Κάρτα

Γίνονται δεκτές οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: Visa, MasterCard και American Express. Η Υπηρεσία Πληρωμών που χρησιμοποιούμε, η Global Collect, αξιοποιεί όλα τα σύγχρονα μέσα για την πραγματοποίηση των συναλλαγών με ασφαλή τρόπο. Η Global Collect ελέγχει σε πραγματικό χρόνο τα στοιχεία που έχετε υποβάλλει με την τράπεζά σας και, μόνο κατόπιν επιβεβαίωσης τους, εγκρίνει τη συναλλαγή. Με αυτόν τον τρόπο, η Global Collect είναι η μόνη που αποκτά πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Η παραγγελίες που πληρώνονται μέσω πιστωτικής κάρτας αποστέλλονται εντός 24 ωρών (τις εργάσιμες ημέρες).

Τραπεζικό έμβασμα

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω τραπεζικού εμβάσματος. Η Global Collect διαθέτει τραπεζικούς λογαριασμούς παγκοσμίως καθιστώντας δυνατή την καταβολή της πληρωμής από τη χώρα σας. Τα προϊόντα αποστέλλονται μόλις η Global Collect επιβεβαιώσει την πληρωμή. Κάθε παραγγελία κρατείται για μία χρονική περίοδο των 8 ημερών μέσα στην οποία πρέπει να επιβεβαιωθεί η κατάθεση. Με το πέρας της περιόδου αυτής, η παραγγελία ακυρώνεται και τα προϊόντα τίθενται εκ νέου προς πώληση.

iDeal (Ολλανδία Μόνο)

Η iDeal είναι ο πιο εύκολος τρόπος πληρωμής. Με την iDeal πληρώνετε μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού. Η ασφάλεια της συναλλαγής αναλαμβάνεται από την τράπεζά σας. Είναι σημαντικό να επιστρέψετε στον ιστότοπό μας μετά την υποβολή της πληρωμής για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Παραγγελίες μέσω iDeal αποστέλλονται εντός 24 ωρών (τις εργάσιμες ημέρες).

Μετρητά

Εάν κατοικείτε στην Ολλανδία ή στο Βέλγιο, μπορείτε να επισκεφθείτε το κατάστημά μας και να παραλάβετε την παραγγελία σας από εδώ πληρώνοντας τοις μετρητοίς ή με Pin-Pay. Με αυτήν την επιλογή, εξοικονομείτε τα έξοδα αποστολής.

PayPal

Η PayPal είναι μία ηλεκτρονική υπηρεσία που σας επιτρέπει πληρώνετε γρήγορα και εύκολα, χωρίς να αποκαλύπτεται τα οικονομικά σας στοιχεία κάθε φορά που πραγματοποιείτε μία συναλλαγή. Δεν χρειάζεται να έχετε στην κατοχή σας πιστωτική κάρτα με την PayPal. Επισκεφθείτε την PayPal για να ενημερωθείτε για τον τρόπο χρήσης της.

Εξυπηρέτηση πελατών

Επικοινωνία

Ώρες:
Δευτέρα-Παρασκευή, 8πμ-5μμ (CET) 11πμ - 5μμ Σαβ. Κλειστά τις Κυριακές και εθνικές εορτές Ολλανδίας.

Η ικανοποίησή σας είναι 100% εγγυημένη. Ωστόσο, αν το επιθυμείτε, όλα τα προϊόντα τις παραγγελίας σας είναι δυνατό να επιστραφούν στην mastersintime.com εντός 30 ημερών από την ημερομηνίας παράδοσης ώστε να σας επιστραφούν τα χρήματα. Τα επιστρεφόμενα προϊόντα πρέπει να είναι μην έχουν φθαρεί. Για ενημερωθείτε περαιτέρω, επισκεφθείτε τη σελίδα Επιστροφών και Ανταλλαγών.
Επικοινωνία Μέσω Τηλεφώνου

Τηλέφωνο: 31(0)85 4892012
Fax: 31 (0)10-2330692

Παρακολούθηση Παραγγελίας

Σελίδα Παρακολούθησης Παραγγελιών

Έδρα

Masters in Time
Willebrordusstraat 16
3037 TR Rotterdam
Ολλανδία
Οδηγίες Google

Τα Καταστήματά Μας

Horloge.nl by Levens - Breda
Nieuwe Ginnekenstraat 4
4811 NR Breda
Ολλανδία
Οδηγίες Google

Masters in Time
Willebrordusstraat 14
3037 TR Rotterdam
Ολλανδία
Οδηγίες Google
Επίσης, σημεία παράδοσης ρολογιών Swatch

Παρακαλώ σημειώστε:
Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Masters In Time εδρεύει στα κεντρικά τα οποία βρίσκονται στην πόλη Ρότερνταμ της Ολλανδίας. Το εκπαιδευμένο προσωπικό μας είναι διαθέσιμο μέσω του Δελτίου Σχολίων, e-mail και τηλεφώνου. Επίσης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα μας μέσω Facebook.

Receive 5% discount on watches

and the latest news! 

Subscribe to the newsletter!